Termeni și Condiții

Website-ul businessmen.adinabuzatu.ro a fost realizat pentru a asigura conținut și servicii în mod gratuit tuturor celor care doresc să acceseze website-ul. Alte servicii care vor fi implementate, în timp, în cadrul website-ului sunt supuse acelorași condiții, în afară de cazul în care acestea nu au condiții de folosire distinct formulate.

Conținut

TRENDS definește prin “conținut” toate informațiile conținute în site sub formă de text, date, software, fișiere audio sau video, imagini statice. Fotografiile prezentate în paginile care conțin orice timp de oferte promoțională (denumită generic “Catalog”) nu creează obligății contractuale. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greșeli de text sau prețuri. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

TRENDS nu își asumă responsabilitatea de bună funcționare a surselor externe de conținut către care se fac trimiterile, nefiind în nici un fel implicat în gestionarea acestora. Conținutul website-ului este proprietatea TRENDS și al companiilor partenere care vor fi citate și că sursă de conținut, și nu poate fi preluat, difuzat, vândut sau revândut decât cu acordul scris al TRENDS.

TRENDS își rezervă dreptul de a modifică sau de a adăuga noi reguli și restricții în ceea ce privește conținutul website-ului, în orice moment și de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricărui serviciu, în orice moment fără un anunț prealabil.

Protecția datelor și a informațiilor cu caracter confidențial

Datele obținute prin intermediul formularelor de înscriere și de recrutare (cariere) nu vor face obiectul vreunei tranzacții între TRENDS și alte companii. TRENDS are dreptul de a utiliza informațiile cu caracter personal figurând în chestionare sau furnizate pe orice altă cale de către clienți în scopul organizării de activități de marketing, în strictă conformitate cu prevederile legale referitoare la protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date. TRENDS va păstra confidențialitatea asupra acestor informații și se obligă să nu le divulge terților decât cu acordul expres al clienților sau în situațiile în care această comunicare ar fi strict necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități clienților, obținute ca urmare a participării acestora la diverse jocuri sau concursuri cu caracter promoțional, sau alte campanii promoționale organizate de către TRENDS, precum și în situațiile în care, este obligat, potrivit legii, la divulgarea acestor informații. Nu sunt considerate terți societățile mandatate de către TRENDS. în scopul prelucrării de date, prelucrare care se face de către acestea în numele și pentru TRENDS.

Publicitate și Promoții

TRENDS poate derula în orice moment campanii de publicitate și/sau promoții în orice secțiune din website. Campaniile și promoțiile derulate de TRENDS nu necesită acordul vizitatorilor website-ului. Spațiile și dimensiunea campaniilor publicitare și promoțiilor nu necesită acordul vizitatorilor și poate fi schimbat oricând fără a necesită un anunț prealabil.

Corespondența, afacerile sau participarea în promoții ale companiilor de publicitate găsite pe sau prin intermediul website-ului, inclusiv plăți sau livrări ale unor bunuri sau servicii și orice alte condiții, termene, garanții sau reprezentări asociate cu astfel de relații sunt numai în responsabilitatea dumneavoastră și a acestui tip de companii. TRENDS nu este răspunzător pentru nici o pierdere și nici un prejudiciu de orice fel rezultat din astfel de relații sau rezultat din prezența unor astfel de companii în cadrul campaniilor publicitare de pe site.

Despăgubiri

TRENDS și partenerii acestuia își rezervă dreptul de a da în judecată și de a cere despăgubiri de la orice persoană, grup de persoane sau asociații de orice tip în cazul în care constată încălcarea uneia sau mai multor reguli din prezentul regulament. Neluarea la cunoștință a acestor reguli de către o persoană, un grup de persoane sau orice tip de asociație nu exclude dreptul TRENDS și al partenerilor acestuia de a cere despăgubiri sub orice formă legală, din partea celor care au încălcat aceste reguli.

Acord

Ați luat cunoștință și sunteți de acord că website-ul și orice software folosit în legătură cu serviciile sale conțin informații confidențiale și aflate sub drept de proprietate și sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuală, industrială și alte legi aplicabile. Orice conținut din cadrul campaniilor publicitare sau al promoțiilor sau alte informații disponibile prin intermediul website-ului sunt protejate de drepturi de autor, de mărci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi. Sunteți de acord să nu modificați, închiriați, cedați, împrumutați, vindeți, distribuiți sau să creați materiale derivate bazate pe serviciile sau programele folosite în cadrul website-ului, doar dacă nu este stipulat altfel, în mod expres, de TRENDS sau de companiile ce conduc campanii publicitare în cadrul website-ului.

Utilizarea serviciilor TRENDS se face pe propria răspundere. TRENDS se absolvă în mod expres de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect.

Prin acceptarea termenilor de folosire a website-ului
businessmen.adinabuzatu.ro declarați că ați luat la cunoștință de condițiile prezentate aici și că sunteți de acord că datele dumneavoastră personale să fie prelucrate și introduse de TRENDS într-o bază de date, proprietatea sa, și folosite în scopuri statistice și de marketing direct, în interes propriu.

Dacă nu sunteți de acord cu aceste reguli va rugăm să nu folosiți în nici un fel serviciile și conținutul site-ului web de la adresa
businessmen.adinabuzatu.ro

Orice încălcare a acestor reguli poate fi semnalată prin intermediul formularului de aici.